Kategorier
Fashion Mode

Études x Chloe Wise

Études x Chloe Wise_rock
Études x Chloe Wise_t-shirt
Études x Chloe Wise_skjorta

Två favoriter slår sig samman i ett snyggt samarbete när Études släpper en kollektion tillsammans med konstnären Chloe Wise. Samarbetet tar avstamp i Wises grupp-porträtt Tormentedly Untainted, 2019 och You Definitely Lied To The Right Person, 2019. Målningarna är grunden till samtliga delar ur kollektionen. Från bland annat en silkig skjorta och t-shirt till en rock. Ett perfekt tillfälle att förgylla sitt liv med konst från en av våra favoritkonstnärer och samtidigt skaffa sig en bra conversation piece.

Études x Chloe Wise finns tillgängligt att köpa här. Passa då på att kolla in Études samarbeten med bland andra Wikipedia, ArkAir och Keith Haring.Läs mer om Chloe Wise här.

2 svar på ”Études x Chloe Wise”

Stängt för kommentering.