Chloe Wise Inceste de Citron 3

Chloe Wise - Of false beaches and butter money 3

Chloe Wise - Of false beaches and butter money 1

 

 

 

Chloe Wise Void-of-Course Probiotic Promise

Chloe Wise Breaking sugar on someone's back, 2017 2

Chloe Wise Breaking sugar on someone's back, 2017

Chloe Wise - Of false beaches and butter money 4

 

 

 

Chloe Wise A poem for pilates

Chloe Wise areyoukarl.com

 

Konstnären Chloe Wise gör fantastiska hypermoderna verk som leker med och ifrågasätter samtidsfenomen. Samtidigt har hennes skapande tydliga referenser till 100-åriga bildtraditioner och klassiskt måleri. Den 26-åriga New York-baserade konstnärens verk beskrivs kanske bäst som mångbottnad pop-konst. Wise rör sig fritt mellan måleri, installationer, skulptur, kollage, teckning och video. Resultatet är medryckande, distinkt och vackert, vi kan inte få nog! Hennes senaste utsällning, döpt till Of False Beaches and Butter Money, visades nyligen på Rech Gallery i Paris. Här kan du kolla på fler av Wises verk.

Chloe Wise Void-of-course Probiotic Promise 2