Nike Joyride

Nike Joyride close-up of the shoe

Nike Joyride är den senaste innovationen att ansluta till Nike Air- och Nike React-familjerna inom företagets enorma sortiment av stötdämpande sulor. Joyride är utvecklad för att hålla benen friska genom en personlig underfotsupplevelse med en fantastisk stötdämpning.

Stötdämpning är byggd av ett Nike-patenterat system uppbyggt av tusentals TPE-kulor. Kulorna är placerade inom olika zonpoddar som tillåter skummet att expandera i alla riktningar. Systemet skapar en dynamisk fotbädd som formar sig efter din fot för att det ska kännas som att den är gjord just för dig (och liknas vid att springa på bubblor).

Den mjuka stötdämpningen och den smidiga övergången hjälper till att minska stötarna – något som är lika viktigt oavsett om du är du en nybörjare som försöker hitta ditt rätta tempo eller en löpare på elitnivå.

Nike Joyride