Deadwood x Velosophy 

Deadwood x Velosophy cykelväska

Deadwood x Velosophy vit t-shirt

Deadwood x Velosophy skinnväst bakifrån

Deadwood och Vélosophy utforskar dynamiken mellan ett varumärke och dess fans med en kapselkollektion som kretsar kring en gemensam biker-klubb. Samarbetet baseras på hållbarhet, återvinning och en romantiserad och mytologiserad biker-kultur. Målet är att skapa en social context för fans att gemensamt utforska städer som “biker-gäng”.

Genom att upptäcka och utforska biker-kulturen har Deadwood och Vélosophy skapat en kapselkollektion som består av en biker-jacka, en väst, en liten cykelväska av återvunnet läder. Till kollektionen hör också en vit t-shirt tillverkad från återvunnen bomull samt en limiterad cykel gjord av återvunnet aluminium.

Kapselkollektionen finns tillgänglig online och i utvalda butiker.

Deadwood x Velosophy  

Join the discussion One Comment