UNIQLO firar 1 år i Sverige med kampanjen Thank U

UNIQLO firar 1 år i Sverige med kampanjen Thank U

För ett år sedan öppnade det japanska klädvarumärket UNIQLO sin första butik i Sverige vid Kungsträdgården i Stockholm. För att fira det första året i Sverige vill UNIQLO tacka alla som har varit med under resans gång med kampanjen “Thank U”.

Kampanjen lyfter kunder, personal, samarbetspartners och ambassadörer som på olika sätt har bidragit till succén på den skandinaviska marknaden. I kampanjen syns bland andra profilerna Daniel Lindström och Olivia Bergman som bär sina favoritplagg från UNIQLO.

Tips! Under helgen den 23 augusti blir det 1-årsfirande i butiken med erbjudanden, giveaways och aktiviteter.

UNIQLO firar 1 år i Sverige med kampanjen Thank U 

Join the discussion One Comment