Kategorier
Uncategorized

UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS och Paralympics i Peking 2022

UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS_Curling
UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS_training
UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS_snowboard

UNIQLO presenterar nu de officiella kläderna som ska bäras av Sverige vid de kommande olympiska och paralympiska vinterspelen i Peking 2022. Med utgångspunkt i de gemensamma värderingarna av sitt partnerskap med de svenska olympiska och paralympiska kommittéerna kvalitet, innovation och hållbarhet har UNIQLO och dess partners tillsammans skapat nästa generation av LifeWear för att möjliggöra bästa möjliga prestation i Peking.

Svenska idrottare och tränare har samarbetat med UNIQLO genom hela designprocessen. Alla produkter har testats av idrottare och vid UNIQLO:s vädersimuleringslaboratorium på det globala huvudkontoret i Tokyo.

Förutom de officiella kläderna som de svenska trupperna kommer använda vid OS och Paralympics i Peking 2022, lanserar UNIQLO även The Winter Olympic and Paralympic Collection i december. Kollektionen är tillgänglig för konsumenter och består av ett urval av plagg som lämpar sig för sport. De är producerade med samma avancerade teknologi, kvalitet och design som används för att skapa de officiella kläderna som bärs av Sveriges idrottare som tävlar i Peking. Kollektionens färgpalett sträcker sig från svart och vitt till ljusgrått och marinblått – inspirerat av minimalistisk skandinavisk stil.

UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS_shorts
UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS_jacka blå

2 svar på ”UNIQLO presenterar de officiella kläderna för OS och Paralympics i Peking 2022”

Stängt för kommentering.