Kategorier
Fashion Mode Uncategorized

Uniqlo släpper en olympisk och paralympisk kollektion exklusivt för Sverige

Tre favoriter ur Uniqlos exklusiva OS-kollektion

Uniqlo släpper en unik LifeWear-kollektion bestående av de officiella plaggen som kommer att bäras av Sveriges olympiska- och paralympiska lag i OS. Den nya linjen innehåller nyckelplagg från Uniqlo med innovativa material som DRY EX och AIRism. Bägge har en oslagbar andningsförmåga och bekvämlighet. I kollektionen ingår även plagg som blockerar UV-strålar och tyger i Supima Cotton som är snällt mot huden. Sveriges nationalfärger, gult och blått är framträdande i kollektionen som också består av barnplagg (hela familjen ska kunna heja på våra OS-hjältar).

Plaggen finns tillgängliga online och hos Uniqlo i Kungsträdgården i Stockholm.Uniqlo U av Christophe Lemaire AW19

2 svar på ”Uniqlo släpper en olympisk och paralympisk kollektion exklusivt för Sverige”

Stängt för kommentering.