Kategorier
Fashion Mode

UNIQLO Active Club låter dig träna med proffsatleter

UNIQLO Active Club grupp

UNIQLO Active Club är en ny digital träningsklubb ledd av olympiska och paralympiska atleter, för att inspirera till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

UNIQLO Active Club är en serie av sex unika digitala träningspass ledda av svenska olympiska och paralympiska atleter från UNIQLO TEAM SWEDEN. UNIQLO Active Club är gratis och träningsfilmerna finns tillgängliga för alla i Sverige att se och följa via uniqlo.com varje vecka, med start den 18 mars. 

De olympiska och paralympiska atleter från UNIQLO TEAM SWEDEN som deltar i UNIQLO Active Club är: Sofia Mattson (brottare), Alex Kessidis (brottare), Lotta Schelin (fotbollsspelare), Fredrik Bergström (seglare) och Lina Watz (simmerska). Från arkivet: Uniqlo släpper en olympisk och pralympisk kollektion

 

2 svar på ”UNIQLO Active Club låter dig träna med proffsatleter”

Stängt för kommentering.