Kategorier
Uncategorized

Regnsäker uppdatering av klassikern Racket från Tretorn

Svarta sneakers från Tretorn i regn
Tretorn Racket WP Black/Arctic

Älskar du klassiska sneakers men slipper gärna bli blöt om fötterna? Tretorn got you covered. Det mycket populära originalet av sneakern Racket var ursprungligen skapad för professionella tennisbanor. Med en rejäl tåhätta i gummi och sula i tre lager som inte slits ens under den tuffaste av matcher. Denna klassiker gör nu comeback som en väderbeständig modell som är 100 procent vattentålig. Tretorn Racket WP Black/Arctic är tillverkad i Eco Essentials Ocean Net-material, vilket är ett nylon som framställts från återvunna fiskenät och plastavfall.

Också av gamla fiskenät: Breitling Superocean Outerknown

Ett svar på ”Regnsäker uppdatering av klassikern Racket från Tretorn”

Stängt för kommentering.