Kategorier
Fashion Mode

Breitling Superocean Outerknown

Breitling Superocean Outerknown

En klocka från Breitling liggande spå fiskenät
Breitling Superocean Outerknown och Outerknown Econyl Yarn StrapsBreitling släpper nu två samarbeten med det hållbara klädmärket Outerknown som grundats av surflegenden (och medlem i Breitling Surfers Squad) Kelly Slater.

Utöver den nya klockan Superocean Outerknown introducerar Breitling också kollektionen Outerknown Econyl® Yarn Nato Strap – 18 ekologiskt framtagna klockarmband som passar alla Breitling-klockor. Strapsen är tillverkade av Econyl®-garn, ett material som görs av återanvänd nylon. En av nylonkällorna är gamla fiskenät som fångats upp från världens hav.

Breitling Superocean Outerknown

Breitling i samarbete med Ironman

Ett svar på ”Breitling Superocean Outerknown”

Stängt för kommentering.