Breitling i samarbete med Ironman 

Breitling inleder ett samarbete med IRONMAN och lanserar klockan Breitling Superocean IRONMAN® Limited Edition. Som en del av samarbetet blir Breitling den officella lyxklockan för IRONMAN® och de kommer att vara närvarande på ett flertal event, däribland IRONMAN® 70.3® World Championship i Nice och 2019 Vega® IRONMAN® World Championship i Kailua-Kona på Hawaii.

Breitling i samarbete med Ironman Breitling Superocean Ironman

Breitling Superocean Automatic 44 IRONMAN® Limited Edition, är en del av Breitlings populära familj av Superocean-dykarklockor. När Breitling lanserade sina första Superocean-modeller 1957, gjorde de det tydligt att en ny maktspelare hade anlänt på marknaden för dykarklockor. Dessa klockor utmärkte sig genom exceptionell prestanda, kvalitet och den tydliga Breitling-stilen. Efter mer än 60 år, är Superocean-klockorna fortfarande en favorit hos många och varje klocka i kollektion har skapats för att klara av prövningarna hos de mest utmanade vattensporterna.

”Vi är väldigt glada över att arbeta med IRONMAN®. De tre medlemmarna i vår Triathlon Squad har alla utmärkt sig i IRONMAN-event. Jan Frodeno vann två världsmästerskap i IRONMAN® 2015 och 2016, och Chris ”Macca” McCormack har även vunnit två titlar – 2007 och 2010. Det är tydligt att Daniela Ryfs prestationer har varit spektakulära. Hon är den regerande världsmästaren i IRONMAN®, och hon har vunnit fyra raka titlar tillsammans med hennes fyra världsmästerskap i IRONMAN® 70.3® under de senaste fem åren. Sporten har blivit väldigt populär och prestationerna och uthålligheten som dess tävlande har reflekterar Breitlings värderingar perfekt”, säger Georges Kern, VD på Breitling.

Breitling i samarbete med Ironman Chris Mccromack

Breitling i samarbete med Ironman 

Join the discussion One Comment