Uniqlo Stockholm 

Fredag den 24 augusti öppnar Uniqlos första butik i Sverige på Hamngatan 22 vid Kungsträdgården i Stockholm. Inför öppningen har Uniqlo rullat ut en lokal kampanj döpt till ”Where to next?”med lokala ambassadörer som fotograferats på platser med särskild betydelse för respektive person. Are you Karl?-favoriterna Hedda Stiernstedt (skådespelare), Henrik Sauer (kock och krögare), Jacob Mühlrad (kompositör) och Lotta Kühlhorn (illustratör) är några av profilerna som frontar kampanjen.

Uniqlo Stockholm Hedda Stiernstedt

Hedda har fotograferats både i Rålambshovsparken och på Västerbron. Båda platserna är speciella för henne och utgör centrala platser i hennes liv, då hon bodde och studerade precis runt hörnet på Kungsholmen. Hedda valdes ut till kampanjen då hennes gnistrande personlighet och energi är en perfekt match för UNIQLOs varumärkespersonlighet.

Henrik har fotograferats på restaurangen Matateljén i Gamla Enskede, vilken han är medgrundare till. Han valdes ut till kampanjen då UNIQLO och Henrik delar kärleken till hantverk och en uppmärksamhet på detaljer – han i sin matlagning och UNIQLO i sina kollektioner.

Uniqlo Stockholm Henrik Sauer

Uniqlo Stockholm Lotta Kühlhorn

Lotta har fotograferats utanför hennes studio och hem på Södermalm. Hennes levande och glädjefyllda illustrationer representerar för UNIQLO betydelsen av positivitet och färg. Hon har också designat material inför öppningen, som exempelvis de påsar som kommer att finnas i butiken.

Jacob har fotograferats i Berwaldhallen då några av hans första musikaliska erfarenheter utspelade sig här och då platsen på så sätt har format hans karriär. Han har på senare tid komponerat några av sina viktigaste verk för konserthallen. Jacob valdes ut till kampanjen på grund av hans kompromisslösa vision och starka drivkraft. På samma sätt strävar UNIQLO oavbrutet mot att förverkliga högsta möjliga innovation och kvalitet.

Uniqlo Stockholm Jacob Mühlrad

Uniqlo Stockholm