Kategorier
Fashion Mode

Uniqlo öppnar butik i Sverige

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Uniqlo Stockholm[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Uniqlo öppnar butik i Stockholm hösten 2018[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Uniqlo Sverige[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Uniqlo öppnar äntligen sin första butik i Sverige. Det har under flera år pratats om att den japanska klädkedjan ska öppna en butik i Stockholm och idag bekräftas ryktena. Uniqlos första butik i Norden öppnar under hösten 2018 på Hamngatan 27 i Stockholm. Butiken placeras intill Kungsträdgården i det så kallade Sverigehuset som ritats av Sven Gottfried Markelius.

Uniqlos nya butik kommer uppta 1 580 kvadratmeter i fyra våningar med LifeWear för män, kvinnor och barn. LifeWear är UNIQLOs unika filosofi som innebär att skapa högkvalitativa, funktionella och tillgängliga kläder för alla. Utmärkande för LifeWear är att det finns tillgängligt i en mängd olika färger och modeller för olika åldrar. De har kanske framförallt gjort sig kända i Sverige för att tillverka stapelvaror av hög kvalitet till ett schyst pris. Många svenskar har redan både kashmir-tröjor och lätta dunjackor från Uniqlo i sina garderober och snart lär det bli många fler.

 

I höstas lanserade Uniqlo och J.W. Anderson ett fint samarbete som du kan läsa mer om här.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]