Kategorier
Fashion Mode

Willy Vanderperre at The Store X

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Willy Vanderperre at The Store X

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Willy Vanderperre at The Store X 6[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Willy Vanderperre at The Store X 7[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Utställningen Prints, film, posters and more av Willy Vanderperre har öppet tisdag till söndag mellan 12.00 och 18.00 till och med den 17 mars. Fritt inträde! Här kan du kika på fler bilder från utställningen.

Samtliga bilder är fotograferade av Willy Vanderperre.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Willy Vanderperre at The Store X[/vc_column_text][vc_column_text]Willy Vanderperre at The Store X 11[/vc_column_text][vc_column_text]Willy Vanderperre at The Store X 4[/vc_column_text][vc_column_text]Willy Vanderperre är en av vår tids största modefotografer och har jobbat för bland andra Vogue, Vogue Hommes, i-D, Prada, Calvin Klein och Givenchy. The Store X i London visar just nu några av hans mest uppmärksammade verk och videos i en utställning. Vanderperre har gjort sig känd för sin utmanande och skulpturala stil som ofta kretsar kring ungdom.

I samband med utställningen har Vanderperre tagit fram merchandise så som en rockig t-shirt med hans eget namn på, moderna tatueringar, pins och badges. Merchandisen har fått nästan lika stor uppmärksamhet som utställningen och har redan samlarvärde.

[/vc_column_text][vc_column_text]Willy Vanderperre at The Store X 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Willy Vanderperre at The Store X

Mer läsning: Konstsöndag; Anton Alvarez 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]