Kategorier
Fashion Mode

Tommy Hilfiger sponsrar F1-mästarna Mercedes-AMG Petronas Motorsport

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]Tommy Hilfiger sponsrar F1-mästarna Mercedes-AMG Petronas Motorsport 1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Tommy Hilfiger blir ny officiell klädsponsor för F1-mästarna Mercedes-AMG Petronas Motorsport och bolagets logga kommer synas på lagets racerbilar. Med samarbetet kommer Tommy Hilfiger tillbaka till Formel 1-världen för första gången på 17 år. Under det långsiktiga samarbetet, som inleds för säsongen 2018, kommer Tommy Hilfiger att vara Official Apparel Partner och tillhandahålla kläder för mer än 1 500 personer som utgör teamet bakom Mercedes-AMG Petronas.

Mercedes-AMG Petronas Motorsport har under de senaste fyra Formel 1-säsongerna vunnit både Constructors och Drivers World Championships, med lagets brittiska förare Lewis Hamilton som vann sin fjärde världsmästerskapstitel 2017 och finländske föraren Valtteri Bottas som tog hem tredjeplatsen.

Tommy Hilfiger sponsrar F1-mästarna Mercedes-AMG Petronas Motorsport
Tommy Hilfiger och Rossignol lanserar kapselkollektion med skidkläder för män.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]