Kategorier
Fashion Mode

Lush Tank Battle Gorilla Perfume – sprayfärg möter rostig vattentank

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]Lush Tank Battle Gorilla Perfume[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Lush Tank Battle Gorilla Perfume sprider en doft av sprayfärg som möter den fuktiga inredningen i en rostig vattentank. Parfymen har inspirerats av den självförsörjande Tachowa Covington som förvandlade en övergiven vattentank till sitt hem. Covington hade installerat golv, ställt in stolar, surfbrädor som hyllor och konst, samt anslutit en generator för el. I taket skapade han glittrande mosaik av gamla CD-skivor. En dag fick han besök av en engelsk man som målade orden ’This Looks a Bit Like an Elephant’ på hans tank. Mannen presenterade sig som Banksy. Konstverket spreds snabbt och konfirmerades som ett äkta Banksy-verk, varpå en grupp opportunister snabbt insåg dess värde och köpte tanken. Covington blev vräkt från sitt hem och hans historia blev till en parfym där sött bubbelgum kämpar mot en jordig doft av regn.

Lush Tank Battle Gorilla Perfume kostar 199 kronor för 30 ml och finns att köpa i Lush-butiker och online.

Lush Tank Battle
Uppdatera badrumsskåpet med några av våra groomingfavoriter.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]