Kategorier
Fashion Mode

Elton John kommer bära Gucci på sin avskedsturné

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]Elton John Farewell Yellow Brick Road tour wearig Gucci[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Elton John påbörjar under året sin avskedsturné som planeras pågå under tre år och omfatta 300 konserter världen över. Turnén som döpts till Farewell Yelllow Brick Road tour påbörjas i september någonstans i USA. Elton John är känd för sina spektakulära konsertkostymer och inför turnén har Guccis Alessandro Michele (som också är en nära vän) anlitats för att designa stjärnans tunrégarderob. En match som sätter riktigt höga förväntningar. Guccis kollektion för SS18 är inspirerad av Elton Johns stora arkiv av scenkostymer och personliga stil. Läs mer om turnén här.

Farewell Yellow Brick Road Tour
Missa inte de magiskt fina kampanjbilderna för Gucci Cruise 2018 Collection.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]