Kategorier
Fashion Mode

Restaurang L’Avventura är Vasastans nya italienska kvarterskrog

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]Restaurang L'Avventura interiör[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Restaurang L’Avventura är en klassiska italienska kvarterskrog men i ett större och mer ambitiöst utförande. Bakom satsningen står Stureplansgruppen med ett kök under ledning av Karl Ljung, Laura Marino och Jens Bergstrand. Lokalen på Sveavägen 77 i Stockholm består av två barer och en matsal. Matsalen är belägen i den före detta biosalongen från Metropol Palais med sex meter i takhöjd, stuckaturer och väggmålningar av Nils Asplund. Röda sammetssoffor, vita dukar, generösa platser och olivträd från Italien skapar en speciell atmosfär.

L’Avventura öppnar idag den 24 januari och har öppet tisdag till lördag mellan 17.00 och 01.00.
Restaurang L’Avventura
Klä dig inför restaurangbesöket med kritstrecksränder och burgundy.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]