Golf le Fleur* x Converse 1

 

 

 

Golf le Fleur* x Converse 4

 

Golf le Fleur* x Converse 2

 

Golf le Fleur* x Converse 3

Tyler, The Creator och Converse släpper nu den senaste versionen av skon GOLF le FLEUR*. Unisex-skon kommer i mocka i tre uppfriskande pasteller – Geranium Pink, Bachelor Blue och Jade Lime. Kollektionen har också, likt det senaste släppet, två plagg från Converse Essentials vilka tagits fram specifikt för samarbetet. En French Terry Converse Essentials Hoodie med GOLF le FLEUR*-loggan och en t-shirt i bomull.

GOLF le FLEUR*-kollektionen finns hos Sneakersnstuff, Naked, Wood Wood, Patta, golfwang.com och converse.com.

Samtliga bilder kommer från Sneakersnstuff.

Converse x GOLF le FLEUR*

Läs mer om tidigare släpp från kollektionen GOLF le FLEUR* x Converse här.