Kategorier
Fashion Mode

CDLP introducerar the Navy Blue (till vår stora glädje)

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]CDLP introducerar the Navy Blue BRIEF[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]CDLP introducerar the Navy Blue TRUNK[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

CDLP introducerar the Navy Blue – Trogna läsare har knappast missat kalsongmästarna CDLP. Inte heller lär det ha undgått någon att de är en stor favorit när det kommer till snygga och sköna kalsonger. För någon som i princip alltid klär sig i olika toner av blått är deras senaste släpp en riktigt glad nyhet. Nu finns CDLP Boxer Trunk och Boxer Brief i färgen Navy Blue. Nytt år, nya kalsonger.

Matcha vårhimlen med en kalsongklassiker.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]