Kategorier
Fashion Mode

Nytt år, nya träningskläder

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Nike Speed Skipping Rope - träningskläder[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Nike Metcon 4 tärningssko för män[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Under Armour SS18 male shirt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Under Armour tights SS18 man[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]adidas Alpha skin Tech T-shirt - träningskläder[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Ron Dorff Bathrobe[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

 

Nike Foam Roller - träningskläder[/vc_column_text][vc_column_text]

 

Nike Push-up Grips - träningskläder[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Att träna blir roligare (precis som resten av livet) med snygga nya träningskläder. Kicka igång det nya året med ett par egendesignade Nike Metcon 4 som passar för allt från sprintträning och sled pushes till tunga lyft och repklättring. Eller kitta dig med adidas nya träningsserie Alpha Skin som består av olika baslager som blir likt ett andra skinn mot kroppen.

Hopprep från Nike
Träningsskon Metcon 4 från Nike
Träningströja med zip från Under Armour
Svarta träningstights från Under Armour
Långärmad träningströja Alpha Skin från adidas
Badrock från Ron Dorff
Foam Roller och Push-up Grips från Nike
Trådlösa hörlurar från Happy Plugs
Egendesignade Nike Metcon 4
Keps Jordan Jumpman H86 från Jordan[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Happy_Plugs_Ear_Piece_-_Sapphire_Black[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Nike Metcon 4 NikeiD Are you Karl?[/vc_column_text][vc_column_text]Jordan Jumpman H86 keps träningskläder ny[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Mer träningskläder hittar du här.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]