Kategorier
Fashion Mode

Vagabond Urban Utility Boot x Erik Rapp

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Vagabond Utility Boot x Erik Rapp by Olof Grind 5

Vagabond Utility Boot x Erik Rapp by Olof Grind 6[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Vagabond Utility Boot x Erik Rapp by Olof Grind 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Vagabond Utility Boot x Erik Rapp by Olof Grind 2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Vagabond Utility Boot x Erik Rapp by Olof Grind 4[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Vagabond Utility Boot x Erik Rapp by Olof Grind 1[/vc_column_text][vc_column_text]

Under det senaste året har Vagabond samarbetat med olika kreatörer som fått tolka deras skor. Inför lanseringen av Urban Utility Boot har artisterna Beatrice Eli och Erik Rapp porträtterats i sina hemmiljöer  på Södermalm respektive Bredäng av fotografen Olof Grind. Eli och Rapp har stylat sig själva vilket resulterat i en personlig och väldigt snygg bildserie. Vagabonds Urban Utility Boot kommer i modellerna Jake och Jill och finns tillgängliga i både herr- och damstorlekar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]