Kategorier
Fashion Mode

Byredo Holiday Collection

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Byredo Altar candle Collector's Edition[/vc_column_text][vc_column_text]Byredo Wick Trimmer[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

 

Byredo Room Spray Bibliotheque[/vc_column_text][vc_column_text]

Byredo Holiday Collection för-släpps idag i en limiterad mängd under 24 timmar på byredo.com.  Släppet innehåller tre stycken rumsdofter och tre stycken ljus i juligt röda glas och med rött vax. Rumsdoften finns tillgänglig i dofterna Bibliothèque, Tree House och Cotton Poplin. Ljusen kommer i dofterna Altar, Incense och Rose Water.

Ljus Altar Holiday Collection 550 SEK från Byredo
Room Spray Bibliothèque Holiday Collection 850 SEK från Byredo
Wick Trimmer 150 SEK från Byredo

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]