Bukowskis Important Timepieces Rolex Daytona

Bukowskis Important Timepieces Omega kronograf

Bukowskis Important Timepieces Omega speedmaster kronograf

Bukowskis Important Timepieces klockauktion

Bukowskis Important Timepieces

Bukowskis Important Timepieces

Den 25 oktober återvänder Nordens mest framstående klockauktion, Bukowskis Important Timepieces. Inlämning pågår fortfarande men redan nu har de fått in massor av samlarobjekt och unika exemplar med spännande proveniens som exempelvis Omega Speedmaster Professional, Apollo 11-30th Anniversary (utrop 70 000 SEK), Omega Speedmaster, kronograf (utrop 800 000 SEK) och Rolex Day-Date, “Myriad dial” från 1986 (utrop 160 000 SEK). Bukowskis Important Timepieces är först ut bland höstens slagauktioner. Visning sker den 19–24 oktober i Bukowskis lokaler i Berzelii Park i Stockholm och auktionen sker den 25 oktober på Arsenalsgatan 2 i Stockholm. Läs mer här.

Rolex Day-Date Bukowskis Important Timepieces

Rolex, Turn-O-Graph, Bukowskis Important Timepieces