Kategorier
Hudvård

Mr Bear Family – skäggvård från Göteborg

Mr Bear Family är enligt egen utsago det första skäggvårdsvarumärket i Sverige. Are you Karl? träffade dem för första gången strax efter starten 2012. Sedan dess har företaget växt och idag tillverkar de produkter för både skägg, hud, rakning och hår. Mr Bear Family använder naturliga ingredienser och strävar efter att göra produkter som fungerar i symbios med våra kroppar och vår natur. De har en egen produktionsanläggning i Göteborg där de tar fram nya recept och blandar samt producerar de flesta produkterna själva. Varje burk Beard Balm öppnas, fylls och stängs fortfarande för hand.

Tre produkter från Mr Bear Family för ett snyggt skägg:

Mr Bear Family - Beard Shaper Citrus
Beard Shaper (nominerad i Swedish Beauty Awards 2021) är en stylingprodukt som skapar en naturlig stadga och hjälper till att hålla skäggets form under hela dagen utan att tynga ner.
Mr Bear Family - Beard Brew Citrus 60ml
Beard Brew är en återfuktande skäggolja som tillverkas på enbart naturliga oljor. Dessa mjukgör skägget så att det blir lent och behagligt.
Mr Bear Family - Beard wash citrus
Beard Wash är ett milt skäggschampo som gör skägget friskt, fräscht och med fin lyster. Lugnar irriterad hud, mjukgör och har anti-inflammatoriska egenskaper.

2 svar på ”Mr Bear Family – skäggvård från Göteborg”

Stängt för kommentering.