Farbaute Dusty Green
Farbaute Raven Burn
Farbaute Midnight Blue

Klättermusen Farbaute är friluftsföretagets nya stora satsning. Dunjackan Farbaute är tillverkad av naturliga material och Klättermusens unika Katla Cotton® som gör den både varm, hållbar, vindtät, vattentät och mycket välventilerad. Farbaute är skapad med Box-konstruktion för att minimera kalla fläckar.

Redan innan Farbaute lanserades vann den två priser på ISPO (världens största mässa för sportmode). Dels Guld i utomhuskategorin, samt det eftertraktade “Sustainability Achievement Award”, med fokus på jackans beständighet, funktionalitet och design.

Dunjackan Farbaute vittnar om en ny spännande tid för Klättermusen och de ligger helt rätt i tiden både med design, färgval och hur de tar fram sina produkter. Vi vill se mer!

Join the discussion 2 Comments