Kategorier
Uncategorized

Klättermusen Farbaute har alla rätt

Farbaute Dusty Green
Farbaute Raven Burn
Farbaute Midnight Blue

Klättermusen Farbaute är friluftsföretagets nya stora satsning. Dunjackan Farbaute är tillverkad av naturliga material och Klättermusens unika Katla Cotton® som gör den både varm, hållbar, vindtät, vattentät och mycket välventilerad. Farbaute är skapad med Box-konstruktion för att minimera kalla fläckar.

Redan innan Farbaute lanserades vann den två priser på ISPO (världens största mässa för sportmode). Dels Guld i utomhuskategorin, samt det eftertraktade “Sustainability Achievement Award”, med fokus på jackans beständighet, funktionalitet och design.

Dunjackan Farbaute vittnar om en ny spännande tid för Klättermusen och de ligger helt rätt i tiden både med design, färgval och hur de tar fram sina produkter. Vi vill se mer!

2 svar på ”Klättermusen Farbaute har alla rätt”

Stängt för kommentering.