Kategorier
Fashion Mode

CDLP HOME är det enda vi vill ha just nu

CDLP Home

Favoriterna på CDLP lanserar nu CDLP Home. Home suddar ut gränserna mellan loungekläder och ready-to-wear och korsar inne med ute. Vi vill helt ärligt inte gå runt i något annat just nu. Kollektionen består av skräddade plagg som funkar lika bra att glida runt i hemma som för en sväng på stan. Plaggen är hållbart tillverkade i Portugal av CDLPs signaturmaterial Lyocell. Ett innovativt fiber gjort av trädmassa från hållbart odlade träd. Lyocell kräver mindre vatten och landområden vid tillverkning än vad bomull gör. Dessutom är det antibakteriellt, supermjukt och andas. Den lyxigt avslappnade kollektionen består av Long Suit, Short Suit och Robe – två set med olika benlängd och en morgonrock.  

Visst har också detta släpp en otroligt fin tillhörande kampanj. Denna gång frontad av Sébastien Tellier och fotad av Jonas Unger.

CDLP Home Suit Short Blue
Home Suit Short
CDLP Home Robe Burgundy
Home Robe
CDLP Home Suit Long Burgundy
Home Suit Long


Visste du att CDLP också gör fina t-shirts? Kolla in dem här.

2 svar på ”CDLP HOME är det enda vi vill ha just nu”

Stängt för kommentering.