Kategorier
Fashion Mode

”Begagnade lyxklockor ligger helt klart i tiden”

Paul Newman med en Rolex
Paul Newman

Auctionet Auktionsindex

Intresset för vintageklockor från premiumvarumärken har ökat lavinartat. Enligt Auctionets Auktionsindex är det framförallt Rolex och Omega som lockar svenskarna.

– Begagnade lyxklockor ligger helt klart i tiden. Det ökade välståndet i stora delar av världen har drivit på såväl intresse som prisutveckling. Det är framförallt de klassiska modellerna som efterfrågas och modeller i stål är ofta mer populära än samma modeller i ädelmetall. Submariner, GMT, Explorer och Daytona hör till de mest populära modellerna från Rolex och bland Omegas modeller är det klassiska modeller som Speedmaster, Seamaster och Railmaster men även många av deras tjänste- och gåvoklockor är heta objekt just nu, berättar Tom Österman, intendent på Auctionet. 


Omslagsbild: Brad Pitt bärandes en Rolex Explorer
Header: Ryan Gosling bärandes sin vintage Rolex Air King
Intervju med Ashkan Mirghadiri från Amant

2 svar på ””Begagnade lyxklockor ligger helt klart i tiden””

Stängt för kommentering.