Kategorier
Hudvård

Lush Body Spray

Lush Body Spray med eteriska oljor
Lush Body SprayLush lanserar nu sin hittills största kollektion av body sprays med hela 25 stycken. Alla kommer i en snygg (och rolig) förpackning i form av en svart sprayflaska. Kollektionen är inspirerad av #LushCommunity som tidigare röstat fram dofter alternativt att de ofta dykt upp som produktefterfrågningar.

Kollektionen innehåller fyra body sprays som idag finns i alla butiker: Dirty, Dads Garden, Rose Jam och Twilight. Dessutom tillkommer 21 nya dofter: Avocado Co-Wash, Calacas, Coco Loco, Comforter, Groovy Kind of Love, Honey I Washed The Kids, Jungle, Let The Good Times Roll, Roller, Sex Bomb, So White, Tramp, Big, Flying Fox, Guardians of the Forest, Plum Rain, Sakura, Think Pink, Yoga Bomb, Yuzu and Cocoa och Turmeric Latte. Butikerna väljer själva vilka produkter som ska finnas I respektive butik. Samtliga body sprays hittar du här.Läs mer: Handgjord parfym från Lush

2 svar på ”Lush Body Spray”

Stängt för kommentering.