Kategorier
Uncategorized

Doftnyhet: Pacific Cannabis från Baxter of California

Parfym från Baxter of California Pacific Cannabis
Pacific Cannabis Eau De Parfum från Baxter of California

Baxter of California släpper doften Pacific Cannabis lagom till fars dag. Lifestylemärket Baxter of California har sina rötter i Los Angeles musi- skate- ochsurfkultur vilket gjort att den nya parfymen både designats och inspirerats utifrån klassiska platser och dofter från Kalifornien.

Pacific Cannabis ska ta dig till strandpromenaden på Venice Beach, med dofter av cannabis och det salta havet. Parfymen har toppnoter av rosépeppar, rosmarin och bergamott. Ett dämpat cannabisackord som hjärtnot balanseras med lavendel och salvia. Basnoter med tonkaböna och mineralkaraktärer från drivved förstärks av patchouli.


Pacific Cannabis från Baxter of California kostar 1 299 kronor för 100 ml och finns bland annat hos NK, Åhléns och på Gents.se.

Byredo Slow Dance – En hyllning till tryckaren

Ett svar på ”Doftnyhet: Pacific Cannabis från Baxter of California”

Stängt för kommentering.