Kategorier
Uncategorized

Sandqvist öppnar butik i Paris

Sandqvist öppnar butik i Paris

Bild på inredning från Sandqvists butik i Paris
Interiör från Sandqvists nya butik i Marias, Paris.

Sandqvist samarbetar med den prisbelönta arkitektbyrån Wingårdhs inför butiksöppning i Paris. Butiken blir Sandqvists första flaggskeppsbutik i modehuvudstaden Paris och följer framgångarna med butiksöppningar i Stockholm, Berlin och London. Det estetiska konceptet utgår ifrån Less is More till vilket Sandqvist införlivat sitt arv från det nordiska landskapet och naturen. Inredningen ser som väntat riktigt fin ut men ser ut att skilja sig något från vad vi kommit att förknippa med Sandqvist. Butiken kommer att visa upp aktuella och säsongsbetonade kollektioner av väskor och accessoarer, däribland Instagram-favoriten “Florens Minibag” och ryggsäckar i 100 procent ekologisk bomull.

Besök Sandqvists nya butik på 47 rue de Saintogne, Marais, Paris.

Sandqvist öppnar butik i Paris
Sandqvist Urban Outdoor

Ett svar på ”Sandqvist öppnar butik i Paris”

Stängt för kommentering.