Care of Carl italienska avdelningen

Care of Carl italienska avdelningen blå kavaj

Care of Carl italienska avdelningen rutig kavaj

Care of Carl italienska avdelningen går kavaj

Care of Carl italienska avdelningen blå kavaj grå flanellbyxor

Care of Carl italienska avdelningen kavaj, slips och flanellbyxor

Care of Carl italienska avdelningen grå kavaj närbild

Care of Carls italienska avdelning firar 5 år med en jubileumskollektion och nya varumärken som Brunello Cucinelli. Jubileumskollektionen är framtagen tillsammans med bland andra Boglioli, Barba Napoli och E.Marinella.

För fem år sedan introducerades ”Italienska Avdelningen” och Care of Carl blev därmed en av de första online-butikerna i världen att sälja ett kurerat urval av italienska premiumvarumärken.

– För att fira detta har vi tillsammans med några av de ursprungliga varumärkena i avdelningen gjort en mindre jubileumskollektion. Traditionella och formella plagg i toppkvalitet som utformats på vårt sätt och som återfinns exklusivt i butiken. Flanellbyxor från Incotex tillverkade i super 100-ull och mjuka kavajer med rullade slag och utanpåliggande fickor från Boglioli. Oxfordskjortor från Barba Napoli med handsydd axel och spetsiga kragsnibbar, ackompanjerade av handgjorda slipsar från E.Marinella, med ett unikt mönster som tryckts för hand i Storbritannien. Säger Henning Källqvist, grundare och VD på Care of Carl.

Care of Carl Italian Collection säljs exklusivt på careofcarl.com.

 

Care of Carl italienska avdelningen