Happy Socks x Love Me

Happy Socks x Love Me skulptur

Happy Socks x Love Me strumpor med prickar

Happy Socks och konstnären Curtis Kulig släpper nu samarbetet Let Love Grow. Kulig har gjort sig känd för sitt korta men tydliga budskap om ”Love Me” som sedan 2005 har synts i städer världen över. Med en idé om att kärlek och kär inte är något du blir utan snarare en energi som du släpper fri. Kulig har skapat en rad installationer av gula kuddar på vardagliga plaster som behöver lite extra kärlek.

Samarbetet med Happy Socks har resulterat i tre par strumpor med stora prickar och en superfin kudde som levereras i en rund presentbox – perfekt att ge till sig själv eller för att sprida kärlek runt om sig.

Det limiterade samarbetet finns nu att köpa i Happy Socks egna butiker och på happysocks.com.

Happy Socks x Love Me gula kuddar

Happy Socks x Love Me