CDLP Concept Store 

CDLP Concept Store Riva Swim Briefs Orange

CDLP Concept Store 2

CDLP Concept Store Riva Swim Briefs White

CDLP Concept Store

CDLP Concept Store Aperitivo Swim Trunk

CDLP Concept Store 3

CDLP har äntligen öppnat en egen butik. CDLP Concept Store ligger mitt på Stureplan i Stockholm och är såklart svinsnygg. Den lilla lokalen har inretts i Trompe l’œil med bilder från lobbyn på ett italienskt hotell. En av provhytterna fungerar som en minibio där besökare kan titta på CDLPs porträttfilmer med bland andra Sting och Jonas Åkerlund.

I samband med butiksöppningen lanserades en limiterad kapselkollektion med badkläder i samarbete med Grand Hotel Tremezzo som ligger vid Comosjön i Italien. Kollektionen är inspirerad av livsstilen vid den välrenommerade destinationen och innehåller styles som är speciellt framtagna för olika tillfällen på hotellet, vilka framgår av namnen: Aperitivo Swim Short, Piscina Swim Short och Riva Swim Brief. Färgpaletten är direkt hämtad från området och går i Belagio Blue, Como Blue, Navy Blue, Tremezzo Orange och Alpine White. Spana också särskilt in de otroligt fina kampanjbilderna.

Kollektionen finns tillgänglig via Mr Porter, CDLP.com och i den nya butiken på Stureplan 19 i Stockholm.

CDLP Concept Store 

Nya kalsonger? CDLP Boxer Shorts i Navy Blue