Zalando Beauty för män 

Zalando Beauty för Män Selathin Whitening toothpaste

Zalando Beauty för Män Hanz De Fuko Gentle Face Wash ansiktsrengöring för män

Zalando Beauty för Män Anthony Exfoliating & Cleansing bar

Zalando Beauty för Män COSRX ADVANCED SNAIL96 MUCIN POWER ESSENCE SERUM

Zalando Beauty för Män Clinique Face Soap för män

Zalando Beauty för Män Mr Natty Urban Protection Eye Serum

Zalando har utökat sitt sortiment med en satsning på skönhet för män och vi är imponerade. Liknande satsningar brukar omgärdas av en dude-bro-aura och stanna vid basprodukter som du hittar i närmsta matbutik, med ett överhängande fokus på olika skäggprodukter och mustasch-vaxer. Zalando Beauty för män bjuder på allt det du förväntar dig men framförallt en hel del nya bekantskaper och roliga produkter som olika serum, ansiktsmasker, pormask-pinnar och uppstramande rosenkvarts-stenar. Unna dig!

Zalando Beauty för män