Happy Socks x The Rolling Stones

Happy Socks x The Rolling Stones presentbox

Happy Socks x The Rolling Stones presentbox öppen

Det svenska strump- och underklädesföretaget Happy Socks har tillsammans med rockbandet The Rolling Stones tagit fram en limiterad kollektion av strumpor. Inspirationen har hämtats från bandets ikoniska ’Lick’-logga och mixas med Happy Socks signifikanta grafiska uttryck. Resultatet är en kollektion som är både färgstark och originell.

Sedan starten år 1962 har The Rolling Stones utgjort definitionen av ett rockband. Genom att konstanta experimentera med sitt kreativa uttryck har bandets medlemmar blivit levande legender, medlemmar i Rock n’ Roll Hall of Fame, innehavare av  flertalet försäljningsrekord och ett enormt kulturellt arv. Kollektionen som har tagits fram tillsammans är en hyllning till dem som vågar ”Live Out Loud”.

”Det känns fantastiskt att få jobba med ett så legendariskt band som Rolling Stones och deras ikoniska logga. Varje gång jag har sett deras ’Lick’-logga har jag önskat att någon ska släppa lös dess färgglada potential. Nu har vi äntligen gjort det. Det får oss att känna oss som Sock n’ Roll Stars.” Säger Viktor Tell, Grundare och Creative Director på Happy Socks

Kollektionen går under namnet The Happy Socks x The Rolling Stones och innefattar 6 olika strumpor tillverkade i mjuk, kammad bomull som säljs i separata par och i specialdesignade lådor i 3- eller 6-pack. Vi rekommenderar att du unnar dig ett 6-pack direkt eftersom du då får dem i en särskilt fin presentlåda. För att alla generationer ska kunna ”rock their socks” tillverkas 4 modeller också i barnstorlekar.

The Happy Socks x The Rolling Stones  finns nu tillgänglig i Happy Socks egna butiker, online på happysocks.com och hos utvalda återförsäljare.

Happy Socks x The Rolling Stones strumpor orange rosa

Happy Socks x The Rolling Stones turkos och rosa

Happy Socks x The Rolling Stones svart

Happy Socks x The Rolling Stones strumpor turkos

Happy Socks x The Rolling Stones strumpor röda

Happy Socks x The Rolling Stones gul

Happy Socks x The Rolling Stones