SEB MAN 

SEB MAN Matthias Dandois

SEB MAN Denny Balmaced

SEB MAN The Groom

SEB MAN Bill Huxley

Sebastian Professional
SEB MAN
introducerar en helt ny linje med hårvårds-, styling- och groomingprodukter för män. Produkterna är framtagna för män som vill framhäva alla sidor av sig själv, samtidigt som det ska vara enkelt, utan krångel. Vi har testat den nya serien som består av tio olika produkter med bland annat en skägg- och hårolja, schampo, balsam, after shave och olika produkter för styling.

Vi är särskilt förtjusta i den uppfriskande The Cooler som är en Leave-in Tonic som har en kylande effekt och ger håret definition innan styling. Torra vinterskägg kan spana in The Groom som är en hår- och skäggolja som gör skägget mjukare, skapar definition och ger glans.

Fler produkter från den nya groomingserien:

SEB MAN The MultitaskerThe Multitasker – Hår-, skägg- och kroppstvål

SEB MAN The CoolerThe Cooler – Leave-in Tonic

SEB MAN The SmootherThe Smoother – Balsam

SEB MAN The ProtectorThe Protector – Shaving gel

SEB MAN