Vans x Van Gogh Museum 

Vans x Van Gogh Museum 3

Vans x Van Gogh Museum 5

Vans x Van Gogh Museum 8

Vans x Van Gogh Museum 8

Vans x Van Gogh Museum 6

Vans x Van Gogh Museum 4

Vans x Van Gogh Museum 7

Vans och Van Gogh-museet i Amsterdam har tillsammans tagit fram en kollektion för herr och dam med motiv från Vincent van Goghs konstverk. Vincent van Gogh är en av de mest inflytelserika och välkända post-impressionistiska målarna i västvärldens konsthistoria. Under sin livstid skapade han över 2100 verk. Fyra av dessa får nu nytt liv i kollektionen Vans x Van Gogh Museum som släpps globalt den 3 augusti 2018. Van Gogh-museet kommer att investera en del av projektets vinst i sitt arbete med att föra Van Goghs arv vidare. Vår solklara favorit är versionen av Van Goghs Old Vineyard with Peasant Woman på den klassiska Vans-modellen Old Skool där det vibrerande mönstret tonas ut över sulan.

Vans x Van Gogh Museum