Elvine Urban Golf 

Elvine Urban Golf 1

Den 30 juni arrangerar Elvine Sveriges första turnering i Urban Golf arrangeras tillsammans med den internationellt kända filmskaparen och golfprofilen Erik Anders Lang. Urban Golf växer snabbt i popularitet och utövas i allt fler storstäder världen över. Sveriges första turnering i Urban Golf genomförs på gatorna i Elvines hemstad Göteborg. Lang guidar de tävlande på en bana i urban stadsmiljö med stopp på olika barer.

På lördag intar en grupp tävlanden Göteborgs gator för en maxad golfupplevelse tillsammans med ett av sportens största namn. Turneringen spelas den 30 juni på Ringön i Göteborg. Deltagarna gör upp om titeln längs en bana i urban stadsmiljö med stopp för drinkar på olika barer. Turneringen är öppen för allmänheten att följa på plats.

Regissören och producenten Erik Anders Lang började sin karriär som protegé till fotografen David LaChapelle. Lang har bland annat gjort sig känd som upphovsman till den stjärnspäckade dokumentären Be the Ball, som programledare till serien Adventures in Golf och för sitt äktenskap med världsartisten Sia.

I samband med turneringen lanserar Elvine en serie jackor med det nya materialet Function Stretch – ett extremt flexibelt material i fyrvägs-stretch som samtidigt är vind- och vattentätt med en vattenpelare på 5 000 millimeter. Ytan är behandlad med Bionic-Finish Eco, en impregnering som inte innehåller några farliga perforerade ämnen. Jackorna kommer i tre olika modeller i färgerna kolsvart och djupt olivgrönt.

Elvine Urban Golf Function Stretch 2

Elvine Urban Golf Function Stretch 3

Elvine Urban Golf Function Stretch 1

Elvine Urban Golf