Neuw Denim 

Namnet NEUW hämtar inspiration från en plats på Nieuwlandstraat i Bryssel. Platsen där Pär Lundqvist, en av grundarna till NEUW Denim, började leka med vintage-denim och idén om att skapa ett modernt jeansvarumärke. Kunskap som överförs till varje nytt par jeans som det globala varumärket idag gör.

Under våren har NEUW bland annat lanserat två särskilt fina nyheter i modellerna Serge och (vår favorit) Slacker. Serge, inspirerad av Serge Gainsbourg, är en avslappnad rak modell. Slacker är en rak och vid modell inspirerad av Larry Clarks 90-talskultfilm KIDS. Under våren introducerades också det nya materialet FORM som är en super-stretch perfekt för all typ av rörelse, utan att tappa känslan eller looken av denim. Det nya materialet introduceras i en liten skala men blir ett nyckelmaterial globalt från och med hösten 2018. Läs mer om NEUW här.

Neuw Denim