Eytys Summer Cruise Collection 2018 

Eytys Summer Cruise Collection 2018 3

Eytys Summer Cruise Collection 2018 2

Eytys Summer Cruise Collection Eytys Mother Rousseau unisex sneaker

Eytys Summer Cruise Collection 2018 2 Eytys Viper S-O Rousseau unisex sneaker 2

Eytys Henri Rousseau
Eytys Summer Cruise Collection
 är en hyllning till den självlärda konstnären Henri Rousseau. Rousseau, som idag räknas som en av förgrundsgestalterna inom den naiva traditionen, är kanske mest känd för sina målningar av djungeln och dess djur. Platser som han fantiserade ihop och aldrig såg med sina egna ögon. Hans naiva drömlika motiv och sätt att måla har satt tonen för Eytys Summer Cruise Collection 2018 där element och färger har applicerats på 6 superfina sneakers. Kika på hela kollektionen här.

Eytys Summer Cruise Collection 2018