Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér scarf

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér Nummer 3

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér Jeans

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér Workwearjacka

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér jacka

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér

Rasmus Wingårdh x Stayhard Lavage Legér

Rasmus Wingårdh och Stayhard följer upp det lyckade samarbetet från i höstas med en vårkollektion döpt till Lavage Legér. Det första samarbetet gick i mörka toner av blått samt svart och gick under namnet Lavage Foncé vilket betyder mörk tvätt. Det nya samarbetet går istället i en ljus färgskala med off-white, ljusgrått och ljust beige och har fått franskans namn för ljus tvätt. Vi har valt ut våra favoriter från kollektionen.

Kollektionen släpps exklusivt på stayhard.se den 10 april.