Kategorier
Fashion Mode

16 snygga påskpresenter till dig själv eller någon du tycker om

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Påskpresenter

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Påskpresenter - Holiday Boileau yellow sweatshirt

Sweatshirt från Holiday Boileau

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Weekday Cusp Cap keps

Keps från Weekday

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Badbomb kyckling från Lush

Badbomb från Lush

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Moschino Swim surfshorts 2

Badshorts från Moschino Swim

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Albam Hillwalker Colour-Block Cotton-Canvas Jacket

Jacka med huva från Albam

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Balenciaga speedhunter polo shirt

Polo shirt från Balenciaga

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Påskpresenter - Shampoo bar - shampokaka från Lush

Schampokaka från Lush

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Wood Wood Alwin trousers

Vida byxor från Wood Wood

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Dries Van Noten Valerian Sequinned Printed Satin Blouson Jacket

Mönstrad jacka från Dries Van Noten

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Golden Egg Bath - badbomb från Lush

Badbomb från Lush

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Obey Clothing Eays Pant tygbyxor 2

Byxor med dragsko från Obey Clothing

[/vc_column_text][vc_column_text]

Loafers från Gucci

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Påskpresenter - sneakers i mocka och läder

Sneakers från H&M

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - H&M Home Salt- och pepparkar Gepard

Salt- och pepparkar från H&M Home

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - 12 Midnight Solglasögon guld:gul 2

Solglasögon från 12 Midnight

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Obey Clothing Palisade Mock Neck 2

Sweatshirt med zip från Obey Clothing

[/vc_column_text][vc_column_text]Påskpresenter - Alpha Industries NASA Space Shuttle t-shirt 2

T-shirt från Alpha Industries

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Påskpresenter
Snart är det påsk och det ser vi som en bra ursäkt för att köpa fina presenter till sig själv, eller till någon du tycker om. Vi har samlat 16 påskfavoriter som passar lika bra på påskmiddagar som i påskägget. (Klicka på bilderna för direktlänkar.)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Fler presenttips hittar du här.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]