Cuban Heels - R.O.F Boot Tobacco Road

Cuban Heels är  de lite högre smala klackarna som starkt förknippas med rock’n’roll och snor-tighta jeans eller cowboys. Boots med cuban heels är långt mer mångsidiga än så och funkar särskilt bra till smalare kostymer eller, som hos Our Legacy på bilden längst upp, med en något vidare byxa nerhasad över skon. Klicka på bilderna för direktlänkar till respektive sko.

Tobaksfärgade boots i mocka från Everyday Hero. Westerninspirerade mockaboots från Calvin Klein 205W39NYC. Ankelhöga boots i läder från Eytys. Svarta harness-boots från Saint Laurent respektive Gucci. Omslagsbild och header; Cuban Boots från Our Legacy.

Cuban Heels - Calvin Klein 205W39NYC Western Tod Suede Boots

Cuban Heels - Saint Laurent Leather Harness Boots

 

Boots för män

Cuban Heels Eytys Romeo Leather 2

Cuban Heels - Gucci Leather Harness Boots