Kategorier
Fashion Mode

Klädvård – Allt du behöver för att ta väl hand om dina kläder och skor

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Mr. Black Garment Essential Wool & Cashmere Refresh, Linnevatten Bergamott från Washologi, Clothing mist från Pure Effec[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Byxgalge från skolyx[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Lorenzi Milano Shearling And Leather Shoeshine Mitt[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Det finns en uppsjö av olika mister för att hålla dina kläder fräscha längre. Användningsområdet varierar från att vara direkt rengörande till att ge dina textilier en fräsch doft. Spraya och du är klar.

Wool & Cashmere Refresh från Mr. Black.
Linnevatten från Washologi (guld för sängkläder).
Clothing Mist från Pure Effect.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Bra klädvård fortsätter också efter användning. Byxor med pressveck mår bäst av att förvaras på en byxgalge mellan användningarna. Byxgalgen behåller pressvecken och motverkar andra veck.

Byxgalge från skolyx.se.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Håll skorna blanka genom att använda en putsduk eller putsvante. Finns i många olika utföranden. Denna lyxvariant är hopfällbar och levereras med en läderpåse för att enkelt kunna tas med på resor.

Putsvante i shearling och läder från Lorenzi Milano.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

Klädvård - Turms Complete Shoe Care Kit With Wood Case open[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Klädvård - Turms Complete Shoe Care Kit With Wood Case Selection[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

En rejäl skoputslåda är inte bara roligt att sätta ihop, det är också extremt praktiskt att äga. Ett snyggt yttre börjar som bekant ofta med välvårdade skor. Det finns många snygga grundalternativ som du med fördel själv kan bygga vidare på. Addera dina favoritprodukter och verktyg allt eftersom. Vad dina låda bör innehålla beror lite på hur din skogarderob ser ut men en bra start är impregnering, mörkt och ljust läderbalsam, borstar, putsduk, skohorn och en mockaborste.

Komplett skovårdskitt i snygg låda från Turms.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Klädbortse från Steamery[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - sykit - Merchant & Mills rapid repair kit[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Kulor i cederträ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]En bra klädborste är inte bara ett snabbt (och snyggt) sätt att avlägsna damm och smuts. Klädborsten hjälper också exempelvis kostymer och rockar att hålla sig fräscha längre vilket gör att du inte behöver gå till kemtvätten lika ofta. Grövre varianter funkar också utmärkt på jeans.

Klädborste från Steamery.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Gå aldrig långt utan ett bra sykitt. Vi har denna fina variant som ger ett bra grundutbud för att göra mindre ändringar och lagningar. Du kan dessutom enkelt addera ytterligare tillbehör, så som fler nålar, från samma tillverkare.

Rapid Repair Kit från Merchant & Mills.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Du har säkert hört talas om att cederträ är ett bra material i exempelvis skoblock. Cederträ absorberar fukt och håller ohyra borta samtidigt som det har en god doft. Egenskaper som gör att kulor av cederträ passar utmärkt att ha liggande i lådor och garderober.

Kulor av cederträ från skolyx.se.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Klädvård - Macon & Lesquoy mushroom repair patches 2

Klädvård - Skoblock i cederträ från Skolyx.se[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Klädvård - Turms Shoe Organizer i bokträ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Att lappa och laga kläder har aldrig varit lättare eller snyggare. Täck över störande skador med snygga patches så får dina favoritplagg nytt liv. Skoblock är avgörande för att behålla livslängden på dina skor. Investera i ett par av cederträ som suger upp fukt och motverkar dålig lukt. Använd också i samtliga sneakers, du kommer tacka oss.

Mushroom patches från Macon & Lesquoy och skoblock i cederträ från skolyx.se.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Alla har inte plats för, eller råd med, en handgjord skohylla i bokträ. Men att hitta smarta lösningar för att dina skor ska få stå sorterade i fred är inte bara bra för översikt, det gör också att de skyddas mot smuts och klämskador.

Handgjord skohylla i bok från Turms.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]

Ta hand om dina kläder och skor

Klädvård - Tvättmedel sport från Washologi[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Steamer Cirrus No.2 Travel Steamer svart[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]

Impregnering från Jason Markk
Klädvård


Klädvård - Jason Markk Repel Spray

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Träningskläder får lätt en lite dålig lukt som kan vara svår att bli av med. Tvätta dem enligt anvisning med tvättmedel speciellt framtaget för funktionsmaterial så blir de som nya.

Tvättmedel Sport från Washologi.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]En steamer är perfekt för alla typer av plagg som är svåra att stryka eller som helt enkelt inte ska utsättas för tryck. Kostymer och rockar är optimala plagg att steama då de samtidigt får en uppfräschning.

Travel Steamer Cirrus No.2 från Steamery.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]”Hur kan dina sneakers jämt vara så rena?” Vi dubbelimpregnerar samtliga sneakers med denna innan de får komma utanför dörren. Vin, cigg, lera och regn är inte längre något hot för rena sneakers.

Repel Spray från Jason Markk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Eytys skohorn shoehorn[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Klädvård - Noppborttagare Pilo Fabri Shaver från Steamery[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Ett snyggt skohorn av just horn håller dina hälkappor och skor fina längre. Hittar du en sån här snygging får den dessutom gärna hänga framme.

Handgjort skohorn från Eytys.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Det finns få saker som åldrar kläder värre än noppror. Noppriga ärmslut, kragar, halsdukar och muddar är en styggelse och helt onödigt om du investerar i en noppborttagare. Funkar som en liten rakapparat som du försiktigt kör över tyget. Särskilt effektivt på material som ull, som ibland inte gör annat än att noppra sig.

Pilo Fabric Shaver från Steamery.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Klicka på bilderna för direktlänkar till produkterna. 
Klädvård – Allt du behöver för att ta väl hand om dina kläder och skor

Här hittar du kläder för FW18 väl värda att ta hand om.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Klädvård – Allt du behöver för att ta väl hand om dina kläder och skor

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]