Kategorier
Fashion Mode

Join The Riot släpper nya EPn ECHO

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Join The Riot ECHO EP[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]Echo EP Join The Riot[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][vc_column_text]

Ny musik med Join The Riot

Join The Riot släpper nytt material. Det svenska indiepop-bandet Join The Riot släpper imorgon sin nya EP Echo. Den första singeln Pretenders har redan roterat på P3 och plockats upp i Spotify-spellistan Indie Radar. Med EPn Echo tar Join The Riot med lyssnaren på en resa med drömsk arenapop i låtarna Fantasies och Bonsoir till mörka singer-songwriter-ballader som Echo och X My Heart. Lyssna på Join The Riot och deras nya EP Echo här.

Join The Riot släpper ny EP
Mer ny musik hittar du här.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]