Kategorier
Fashion Mode

Ingemar Stenmark 86 Edition från Spektrum

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Ingemar Stenmark 86 Edition Spektrum 1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Ingemar Stenmark 86 Edition Spektrum 2[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Ingemar Stenmark 86 Edition Spektrum 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

 AyK-favoriterna Spektrum har teamat upp med Ingemar Stenmark som med sina otroliga 86 (oöverträffade) World Cup-segrar är en av världens största skidlegender. Under 15 år trollband Stenmark människor över hela världen med sin skidåkning och person. Spektrum gör bland de finaste skidglasögonen på marknaden och presenterar nu Ingemar Stenmark 86 Edition i en limiterad kollektion om 86 numrerade skidglasögon. Varje par är dessutom signerade av Ingemar Stenmark vilket dieket gör dem till riktiga samlarobjekt.

Ingemar Stenmark 86 Edition från Spektrum finns tillgängliga i begränsad upplaga här.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Ingemar Stenmark 86 Edition Spektrum 4[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]