Weekday Zeitgeist jul areyoukarl 1

Weekday Zeitgeist jul areyoukarl 3

Weekday Zeitgeist jul areyoukarl 2

Weekday önskar sig en jul med social, politisk och ekonomisk jämställdhet för alla – oavsett kön, ras, etnicitet, klass, religion, förmåga och sexuell läggning. Zeitgeist är namnet på Weekdays butikstryckta budskap. Varje vecka tar Weekday fram ett nytt designprint för t-shirts och tote bags som reagerar på aktuella händelser i populärkulturen och samhället. Zeitgeistprodukterna är tillgängliga i utvalda butiker och online inom fem dagar efter det att veckans print släppts och finns enbart att köpa under en vecka. De tre printsen för vecka 50 (Stable Holiday, All I Want for Christmas och Ayk-favoriten Time for Open Minds) har jultema och kostar 150 SEK styck. Perfekt julklapp till dig själv och dina vänner.

 

Här kan du läsa mer om Weekdays tidigare Zeitgeists.