Kategorier
Fashion Mode

En uttrycksfull jul med Weekdays senaste Zeitgeists

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Weekday Zeitgeist jul areyoukarl 1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Weekday Zeitgeist jul areyoukarl 3[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Weekday Zeitgeist jul areyoukarl 2[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”4/6″][vc_column_text]

Weekday önskar sig en jul med social, politisk och ekonomisk jämställdhet för alla – oavsett kön, ras, etnicitet, klass, religion, förmåga och sexuell läggning. Zeitgeist är namnet på Weekdays butikstryckta budskap. Varje vecka tar Weekday fram ett nytt designprint för t-shirts och tote bags som reagerar på aktuella händelser i populärkulturen och samhället. Zeitgeistprodukterna är tillgängliga i utvalda butiker och online inom fem dagar efter det att veckans print släppts och finns enbart att köpa under en vecka. De tre printsen för vecka 50 (Stable Holiday, All I Want for Christmas och Ayk-favoriten Time for Open Minds) har jultema och kostar 150 SEK styck. Perfekt julklapp till dig själv och dina vänner.

 

Här kan du läsa mer om Weekdays tidigare Zeitgeists. 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]