Converse x JW Anderson Glitter_Gutter 2

Converse x JW Anderson Glitter_Gutter 9

Converse x JW Anderson Glitter_Gutter 8

Converse x JW Anderson Glitter_Gutter 4

Converse x JW Anderson Glitter_Gutter 3

På torsdag landar det första släppet från samarbetet mellan Converse och JW Anderson i butik. Unisexkollektionen har döpts till Glitter Gutter och leker med starka färger, glammigt glitter och förstärkta detaljer på klassiska Converse-silhuetter. Genom samarbetet hyllar de två varumärkena tillsammans ungdomskulturens pionjär Larry Clark som också fotograferat bilderna för släppet. Clark har också gjort en film med modellerna från Glitter Gutter som du hittar här.

Converse x JW Anderson Glitter_Gutter släpps i butik, på Converse.com och på J-W-Anderson.com den 14 december.

Converse x JW Anderson Glitter_Gutter 5