Kategorier
Fashion Mode

Schnayderman’s öppnar sin första egna butik

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Schnayderman's butik på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm 1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Schnayderman's butik på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm 2[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]Schnayderman's butik på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”2/3″][vc_column_text]

Schnayderman’s första butik

Schnayderman’s öppnar idag sin första egna butik på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm. Den nya butiken ligger i ett gammalt café i Biblioteksstan i centrala Stockholm och har utvecklats i nära samarbete med arkitekt Bozartfornell. Butiken är uppdelad i två sektioner där kontrasterande element sammanflätas. Hårda ytor möter mjuka texturer, rika färger bryter monokroma toner och djärva strukturer spelar med intrikata detaljer. Den platsbyggda bänken är butikens naturliga fokus och har inspirerats av konstnären och arkitekten Egon Möller-Nielsens stenbänkar på T-centralen i Stockholms tunnelbana.

Har du inte vägarna förbi Stockholm går det lika bra att shoppa Schnayderman’s här.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/3″][vc_column_text]

Schnayderman's butik på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm 4

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]